Keith Monks Platenwasmachine
LP's kun je bij Poortmusic laten schoonmaken op een professionele Keith Monks platenwasmachine.
Nadat de plaat met een speciale vloeistof en borstel is schoongemaakt loopt er een arm over de plaat waarvan het uiteinde de vloeistof met het vuil van de plaat afzuigt

Schoonmaken & antistatische binnenhoes € 2.- per LP
 
 
 
     
 
Alles voor je draaitafel en vinyl....
Draaitafelsnaren, naalden, elementen, platenborstels, draaitafelmatten, naaldreinigers, stroboscopen, 45 toeren adapters, binnenhoezen, phono-voorversterker, platenwasmachines, etc. etc.
Ook voor reparatie of onderhoud aan je platenspeler ben je bij Poortmusic op het juiste adres.


 
 
 
     
     
     
     
     
     
   
 

Pro-Ject Essential II
Een geweldige platenspeler met een uitsteken prijs/kwaliteitverhouding.
Er is gekozen voor een aluminium arm welke in de Debut Series al zijn kwaliteit heeft bewezen. Aan de arm is een OMB 5 element van Ortofon gemonteerd. De siliconen snaar is buiten om het plateau gelegd waardoor het uitermate makkelijk is om het toerental aan te passen.

Verkrijgbaar in rood, wit of zwart
€ 279.- incl element & stofkap

draaitafels bij Poortmusic

 
 
 
   
  Supra Classic Luidsprekerkabel
De classic serie van Supra bestaat uit zeer buigbare kabels die vertinde, meer aderig OFC koper bevatten. Dit koper heeft een zuiverheidsgraad van 5N, wat betekend dat er meer dan 99.999% koper in zit. De isolatie is een speciaal ion-stabiel PVC dat corrosie van het vertinde oppervlak tegen gaat. Het tin zorgt voor een betere geluidskwaliteit.
 
 
 
   
  Antistatische Platenborstel  
  Deze borstel bevat ongeveer een miljoen ultrafijne carbon fibers. De diameter van de fibers is zodanig, dat zij gemakkelijk in kleinste hoekjes van de groef kunnen komen. Omdat carbon fibers electrisch geleidend zijn, verwijderen zij direct alle statische lading van de plaat via het handvat terug naar aarde. Het stof ligt dan los, zodat het met de volgende fibers verwijderd kan worden. De Nostatic Brush wordt gemakkelijk gereinigd, door de carbon fibers langs de rand van de zwarte plastic beschermer te halen.
Tonar Nostatic Brush € 11.-
 
     
     
     
   
 

Elipson Prestige Facet 14 F
De Prestige lijn bestaat bij Elipson al sinds 1975. Destijds imponeerde de lijn al bij menig audiofiel. Deze nieuwe Prestige naam doet zijn naam eer aan. Met als groot voordeel dat de luidsprekers erg betaalbaar zijn. 
Leverbaar in walnoot, zwart en wit. De voorzijde is altijd in hoogglans afwerking, de overige kastdelen zijn mat van kleur en afwerking. De walnoot versie is van echt hout fineer. De luidsprekers worden geleverd met een afneembaar stoffen front en een aparte bodemplaat. Deze kan naar wens wel of niet gemonteerd worden.

€ 498.- per stuk

 
     
   
 

De Elipson - Habitat Lenny
een oplaadbare en draagbare, Bluetooth luidspreker met een uniek design!
Achter de metalen grill bevinden zich twee 2,5 inch mid-hoog drivers en een passieve bas radiator unit, samen met een 10 Watt versterker verantwoordelijk voor een indrukwekkende weergave.
De Lenny is niet alleen draadloos te gebruiken vanwege zijn Bluetooth connectie met elk ander Blue tooth apparaat (laptop, vaste computer, telefoon, tablet etc), maar ook vanwege zijn duurzame accu. De opgeladen accu levert 8 uur aan muziek tijd! Spatwater dicht ,kan hij ook buiten tegen een stootje. Neem hem mee naar het je keuken, tuin, balkon, park of strand, tijdens een heerlijke picknick, bedenk het maar. De Lenny voelt zich overal thuis. 

Prijs € 299.-

 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
   
 

De Timber Bluetooth speaker
Beleef de Franse levensstijl met deze wireless speaker, welke werkt middels het Bluetooth 2.1 protocol. Dit houd in dat elke de Timber compatible is met alle smartphones en tablets en andere mobiele apparaten (denk aan laptops), die uitgevoerd zijn met Bluetooth.
Als extra heeft de Timber een USB aansluiting aan de achterzijde om je telefoon of tablet te laden.
Prijs 199.-

 
 
 
   
 

Lehmann Audio Rhinelander
Hoofdtelefoonversterker
De Lehmann Audio Rhinelander is gebaseert op de legendarische Linear hoofdtelefoonversterker. Gemaakt van de beste materialen verkrijgbaar en met prestaties die in deze prijsklasse haast onvindbaar zijn. Aan de achterzijde bevinden zich twee paar inputs die schakelbaar zijn. Indien maar één ingang nodig is kan de andere worden gebruikt als uitgang. Op deze manier kan de Rhinelander worden gebruikt als ‘single source pre-amplifier’. De behuizing is gemaakt van niet magnetisch geanosideerd aluminium.

De Lehmann Audio Rhinelander is door What HiFi uitgeroepen tot beste in zijn prijsklasse en ver daar boven!

Prijs € 370.-