Cambridge Audio CXB netwerkspeler / Streamer
De CXN is een serieuze, draadloze muziekstreamer voor iedereen die naar zijn eigen muziek, streaming-services en internetradio wil luisteren, met maximale geluidskwaliteit. Met geïntegreerde Spotify Connect en AirPlay, en optionele Bluetooth-streaming vanaf smartphone/tablet (USB-dongle apart verkrijgbaar), kun je volop genieten van draadloze muziek met maximale kwaliteit.

De CXN past bij de andere componenten uit de CX-serie van Cambridge en heeft dezelfde uitstekende bouwkwaliteit en een schitterende aluminium behuizing. Op de voorkant zit een 4,3”-kleurendisplay, waarmee je kunt navigeren tussen de verschillende functies en waar je de hoezen kunt zien van het album waar je naar luistert. Een mooi en opvallend detail!

Je kunt de CXN aansturen met de handige Cambridge Connect-app voor iOS en Android. De remote-app communiceert direct met de geïntegreerde digitale volumeregeling van de CXN, zodat de app het volume rechtstreeks op de speler regelt.

En als je de CXN samen met de CXA60 of CXA80 (of een andere, vergelijkbare versterker van Cambridge) gebruikt, wordt het nog veel leuker. Dan kun je het volume namelijk regelen via de exclusieve ALPS-volumeregelaar van de versterker, voor een ongelooflijk helder geluid.

De CXN is verkrijgbaar in zwart of zilverkleurig aluminium. Inclusief afstandsbediening. 

Prijs € 1099.-