Cambridge Audio CXA 80 Versterker

De CXA80 is een schitterende full-size stereoversterker met een prachtig geluid, voor iedereen die het maximale wil halen uit de digitale muziek van nu, maar nog geen afscheid wil nemen van analoog. Hij heeft een aantal exclusieve functies die voor echte audiofiele kwaliteit zorgen, zoals 2 x 80 watt, digitale en analoge ingangen (incl. XLR) en een asynchrone USB-ingang, zodat je muziek met een schitterende geluidskwaliteit kunt afspelen op de PC.

Dankzij de digitale aansluitingen (2 x optisch, 1 x coaxiaal, USB) en de geïntegreerde D/A-converter heeft Cambridge een betere geluidskwaliteit en minder kabels dan een traditionele, analoge stereoversterker. En met een smartphone of tablet kun je draadloos streamen met goede geluidskwaliteit, dankzij de BT100 Bluetooth-dongle van Cambridge (apart verkrijgbaar).

Als je geavanceerd wilt streamen en/of nog steeds naar CD’s luistert, kun je de CXA80 uitbreiden met de bijpassende CXN- of CXC-modellen. Of met een streaming-systeem (Bluesound, Sonos, HEOS), of met je bestaande CD-speler...

De mogelijkheden zijn eindeloos, en met de wereldberoemde kwaliteit van Cambridge ben je helemaal klaar voor een geweldige muzikale ervaring. De elegante finish van geborsteld aluminium en de unieke, afgeronde onderkant geven de CXA80 een exclusieve look waar de meeste concurrenten alleen maar van kunnen dromen. Net als zijn voorgangers uit de bekroonde Azur-serie.

Leverbaar in zwart of zilver € 1099.-

 

     
 
 
   
   
 

Cambridge Topaz SR-10 Receiver
De van alle mogelijkheden voorziene SR10 combineert een pittige, geïntegreerde stereo versterker met een FM/AM RDS-tuner. De complete, 2 x 85 watt krachtige versterker van bescheiden formaat wordt aangevuld met een speciaal toegesneden low flux overbemeten toroïdale transformator en onthult meteen zijn hoge afkomst – en dat hoort u ook vanaf het allereerste moment. Naast de al zeer uitbreide voorzieningen is er ook nog een op het frontpaneel gemonteerde aansluiting voor uw MP3-speler of iPod, plus een volledig uitgeruste afstandsbediening

Alleen leverbaar in zwart € 399.-

 
 
 
   
   
 

Cambridge Topaz SR-20 Receiver
De Topaz SR20 van Cambridge levert een indrukwekkende 100 watt per kanaal, dit zorgt voor een krachtig en gedetailleerd geluid vanaf ieder bron en wordt ondersteund door een aparte subwooferuitgang en twee paar luidsprekeruitgangen.

Verder is SR20 uitgerust met een geïntegreerde MM-phono-trap die je vinyl tot leven brengt!
Ook bevat deze receiver een directe ingang op het voorpaneel voor iPods, smartphones of mp3-spelers. Met drie analoge ingangen aan de achterkant kun al je traditionele bronnen zoals cd-spelers en zelfs Blu-ray-spelers aansluiten.
Dankzij een uitstekende Wolfson DAC heeft de SR20 zelfs drie digitale audio-ingangen voor digitale bronnen zoals streamers, tv’s of set top boxen. De SR20 is ook voorzien van een geïntegreerde FM/AMtuner die je toegang geeft tot al je favoriete radiozenders.
Het Britse merk gebruikt  alleen de allerbeste componenten, zoals discrete versterkers, een metalen chassis en hoogwaardige ringkern transformatoren.  Voor Cambridge Audio is alleen het allerbeste geluid goed genoeg en daarom heeft men de SR20 voorzien van een krachtige ringkerntransformator.

Alleen leverbaar in zwart € 499.-